/

Politica de confidentialitatePRIN ACCESAREA SI UTILIZAREA ACESTUI SITE VA DATI ACORDUL EXPLICIT CU URMATOARELE REGULI DE CONFIDENTIALITATE:

AudioBox este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, AudioBox fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site. AudioBox nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de AudioBox. AudioBox nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

AudioBox colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un "cookie" pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare. Colectarea datelor se face prin:

- Formularul de inregistrare utilizator. Datele sint folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea AudioBox (in functie de preferintele setate de utilizator) .
- Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre AudioBox

Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de AudioBox si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de AudioBox pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de AudioBox pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

AudioBox nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul AudioBox. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica AudioBox de confidentialitate. Faptul ca site-ul AudioBox contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca AudioBox sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la AudioBox numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. AudioBox isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Site-ul AudioBox este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. AudioBox depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul AudioBox. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul AudioBox.

AudioBox isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.


Cos de cumparaturi
 

0 produse

/
Ai nevoie de ajutor?

/
Info Box
/

AudioBox.ro ofera o gama larga de echipamente profesionale de sunet si lumini, printre care: incinte acustice, mixere, amplificatoare, procesoare sunet, platane, echipamente dj, efecte lumini, lasere, efecte fum, structuri scene.../
Detalii comanda
/

Produsele aflate in stoc sunt livrate prin FAN Courier in termen de 24 de ore.

Pentru toate produsele comandate, AudioBox ofera 2 ani garantie.

Plata se face la primirea produsului.
Transportul este gratuit pentru comenzile in valoare mai mare de 300 RON.

Daca, din orice motiv, nu sunteti pe deplin multumit de un anumit produs, il puteti returna in termen de 7 zile si acesta va fi inlocuit sau veti primi banii inapoi.


/

/
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 06 Image 07 Image 08 Image 09 Image 10 Image 11 Image 12 Image 11 Image 12